FÅ 3 TILBUD

Få tilbud fra webutviklere i Norge

Motta forslag fra utvalgte byråer
1
Fyll ut skjema
Fyll ut et skjema som beskriver hva du trenger hjelp med (det tar maks 2 min).
2
bli kontaktet
Bli kontaktet av inntil 3 aktører på under 24 timer.
3
velg eller vrak
Anbudstjenesten er gratis og tilbudet du mottar er uforpliktende.

Fortell oss om deres prosjekt

Vi finner det beste byrået for deg
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Hva trenger du hjelp med?

Slik fungerer tjenesten

Ny hjemmeside eller nettbutikk?

Vi skaffer deg uforpliktende tilbud fra inntil tre aktører.
Kom i gang

Dette er tjenesten

Helt gratis
100% uforpliktende
Spar tid og krefter
Kom i gang

ENKELT

Fyll ut et skjema som beskriver hva du trenger hjelp med (det tar maks 2 min).

EFFEKTIVT

Bli kontaktet av inntil 3 aktører på under 24 timer.

RISIKOFRITT

Anbudstjenesten er gratis og tilbudet du mottar er uforpliktende.

Hva er webutvikling?

Webutvikling er prosessen med å bygge og vedlikeholde nettsider og webapplikasjoner. 

Det dekker alt fra å skape enkle statiske nettsider med fast innhold til å utvikle komplekse webbaserte applikasjoner, som kan inkludere nettbutikker, sosiale nettverk eller online booking-systemer.

 Webutvikling involverer ofte koding og programmering for å sikre at nettstedet fungerer som ønsket.
Få tilbud

Derfor er det viktig med en godt utviklet nettside

I en verden hvor stadig flere aspekter av våre daglige liv skjer online, er det viktig at en nettside ikke bare er estetisk tiltalende, men også funksjonell, brukervennlig og tilgjengelig. 

En godt utviklet nettside sikrer at besøkende får en positiv opplevelse, noe som er essensielt for å bygge merkevarebevissthet og troverdighet. 
I tillegg, i et konkurransepreget digitalt marked, kan en profesjonelt utviklet nettside hjelpe bedrifter med å skille seg ut fra konkurrentene og tiltrekke seg nye kunder.

Hva kjennetegner en god webutviklier?

En dyktig webutvikler er en teknisk kompetent problemløser, med god forståelse for brukeropplevelser (UX), og innehar evnen til å implementere responsivt design, grunnleggende SEO-kunnskap, fremragende kommunikasjonsevner for å klargjøre tekniske konsepter for klienter og team. 

Samtidig kjennetegnes en dyktig webutvikler ofte som en person med en kontinuerlig trang til læring for å holde tritt med bransjens raske utvikling.
I tillegg til teknisk dyktighet, er oppmerksomhet på detaljer, tidsstyring og prosjektledelsesevner essensielt for en webutvikler, da disse egenskapene sikrer effektiv kodepraksis og evnen til å håndtere og levere flere prosjekter innen tidsfrister. 

Denne blandingen av ferdigheter og egenskaper gjør en webutvikler til en verdifull ressurs i prosessen med å skape engasjerende, funksjonelle og optimaliserte nettsteder som møter dagens digitale standarder og brukernes forventninger.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Digitalhjelp1.no?

Digitalhjelp1.no er en anbudstjeneste som fungerer som et mellomledd mellom kunder som ser etter hjelp med ulike digitale tjenester, og bedrifter som kan utføre tjenestene.

Hva vil det si at tilbudene er "uforpliktende"?

At et tilbud er uforpliktende betyr at mottakeren av tilbudet ikke er juridisk bundet til å akseptere det, og tilbyderen er ikke bundet til å opprettholde tilbudet, før en gjensidig avtale faktisk er inngått.

Hvor mange aktører vil jeg bli kontaktet av?

Antallet vil alltid variere ut i fra informasjonen du selv har sendt inn. For å forebygge at du ikke skal oppleve høy påtrengelse, så begrenser vi oss alltid til maks 3 aktører.

Hvor lang tid tar det før jeg blir kontaktet?

Med forutsetning om at du har fylt ut tilstrekkelig med informasjon, så har våre samarbeidspartnere en forpliktelse om å ta kontakt innen 24 timer fra forespørselen din er sendt inn.

Hvordan beskytter dere personopplysninger og bedriftsinformasjon?

Vi lagrer dine personlige opplysninger på passordbeskyttede og sikre servere.
Opplysningene slettes innen 18 måneder, eller umiddelbart ved forespørsel.
Digitalhjelp1.no er en anbudstjeneste som lar deg innhente og sammenligne uforpliktende tilbud fra flere leverandører innen digital markedsføring.
© 2024 DigitalHjelp1
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram