FÅ 3 TILBUD

Få tilbud fra webdesignere i Norge

motta tilbud fra inntil 3 aktører - gratis og uforpliktende
1
FYLL UT SKJEMA
Fyll ut et skjema som beskriver hva du trenger hjelp med (det tar maks 2 min).
2
BLI KONTAKTET
Bli kontaktet av inntil 3 aktører på under 24 timer.
3
VELG ELLER VRAK
Anbudstjenesten er gratis og tilbudet du mottar er uforpliktende.

Fortell oss om deres prosjekt

Vi finner det beste byrået for deg
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Hva trenger du hjelp med?

Slik fungerer tjenesten

Ny nettside eller nettbutikk? 

Vi skaffer deg uforpliktende tilbud fra inntil tre aktører. 
Kom i gang

Dette er tjenesten

Helt gratis
100% uforpliktende
Spar tid og krefter
Kom i gang

ENKELT

Fyll ut et skjema som beskriver hva du trenger hjelp med (det tar maks 2 min).

EFFEKTIVT

Bli kontaktet av inntil 3 aktører på under 24 timer.

RISIKOFRITT

Anbudstjenesten er gratis og tilbudet du mottar er uforpliktende.

Hva er webdesign?

Webdesign er prosessen med å skape nettsider og nettsteder, som omfatter flere aspekter, inkludert websidens layout, innhold, grafikk, og brukervennlighet. 

Det innebærer planlegging og bygging av elementene på en nettside, fra strukturen og layouten til bilder, farger, fonter og grafikk. 

Webdesign fokuserer også på brukeropplevelsen for å sikre at nettstedet er lett å navigere og at det er tilgjengelig for et bredt publikum. 
Få tilbud

Hvorfor er et godt webdesign viktig?

Nettstedet ditt er ofte det første møtet potensielle kunder har med din virksomhet, og et profesjonelt webdesign kan gi et positivt førsteinntrykk og bidra til å bygge tillit.
Et tiltalende og intuitivt webdesign kan hjelpe med å konvertere besøkende til kunder ved å oppmuntre til handlinger som kjøp, påmelding til nyhetsbrev eller kontaktforespørsler.

VIKTIGE EGENSKAPER HOS EN WEBDESIGNER

En webdesigner bør ha en sterk estetisk sans og en god forståelse av designprinsipper for å skape visuelt tiltalende og funksjonelle nettsteder. Evnen til å organisere layout og sikre enkel navigasjon er også sentralt. 

Det er også viktig at en webdesigner har tekniske ferdigheter, som kjennskap til HTML, CSS, og muligens JavaScript, samt erfaring med et eller flere designverktøy.
I tillegg til de tekniske og kreative ferdighetene, bør en god webdesigner ha gode kommunikasjonsevner for å kunne forstå og implementere kundens behov og ønsker.

 Problemløsningsevner og evnen til å jobbe godt i team er også viktige egenskaper. Evnen til å holde seg oppdatert med de nyeste trender og teknologier innen webdesign er også viktig for å kunne levere moderne og effektive løsninger.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Digitalhjelp1.no?

Digitalhjelp1.no er en anbudstjeneste som fungerer som et mellomledd mellom kunder som ser etter hjelp med ulike digitale tjenester, og bedrifter som kan utføre tjenestene. 

Hva vil det si at tilbudene er "uforpliktende"?

At et tilbud er uforpliktende betyr at mottakeren av tilbudet ikke er juridisk bundet til å akseptere det, og tilbyderen er ikke bundet til å opprettholde tilbudet, før en gjensidig avtale faktisk er inngått. 

Hvor mange aktører vil jeg bli kontaktet av? 

Antallet vil alltid variere ut i fra informasjonen du selv har sendt inn. For å forebygge at du ikke skal oppleve høy påtrengelse, så begrenser vi oss alltid til maks 3 aktører.

Hvor lang tid tar det før jeg får tilbud?

Med forutsetning om at du har fylt ut tilstrekkelig med informasjon, så har våre samarbeidspartnere en forpliktelse om å ta kontakt innen 24 timer fra forespørselen din er sendt inn.

Hvordan beskytter dere personopplysninger og bedriftsinformasjon?

Vi lagrer dine personlige opplysninger på passordbeskyttede og sikre servere.
Opplysningene slettes innen 18 måneder, eller umiddelbart ved forespørsel. 
Digitalhjelp1.no er en anbudstjeneste som lar deg innhente og sammenligne uforpliktende tilbud fra flere leverandører innen digital markedsføring.
© 2024 DigitalHjelp1
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram