FÅ 3 TILBUD

Om Digitalhjelp1.no

Vi lar deg innhente og sammenligne uforpliktende tilbud fra flere leverandører innen digital markedsføring.

Enkelt og effektivt

Fyll ut et kort skjema (på under 2 minutter), og bli kontaktet av opptil 3 aktører i løpet av 24 timer.

Ekspertise og kvalitet

Vi samarbeider med kun med kvalifiserte byråer og fageksperter innen digital markedsføring. 

Risikofri tjeneste

Du har full frihet til å velge det tilbudet som passer best for dine behov og budsjett.

Hvordan fungerer DigitalHjelp1.no?

Vi tilbyr en unik plattform som er designet for å gjøre livet enklere for både bedrifter og foretak som søker etter bistand innen digital markedsføring. Vi forstår at det kan både være vanskelig og tidkrevende å få tak i den rette hjelpen, derfor har vi laget en plattform der det legges opp til at byråene konkurrerer om deg, slik at du kan motta tilbud fra inntil 3 aktører - helt gratis og uten forpliktelser. 
Vår tjeneste er skreddersydd for å spare deg for tid, effektivisere søkeprosessen, og gi deg tryggheten av å velge blant de beste tilbudene. Dette systemet er designet for å spare deg for verdifull tid og gjøre søkeprosessen så smidig som mulig.
Prøv oss ut

Risikofrihet og fleksibilitet

Anbudstjenesten er helt kostnadsfri for deg å bruke, og de tilbudene du mottar kommer uten noen forpliktelser. Dette gir deg full frihet til å vurdere hvert tilbud nøye og velge det som best møter dine behov og passer innenfor ditt budsjett. Vår prioritet er å gi deg valgmuligheter og kontroll over beslutningsprosessen, slik at du kan ta informerte valg uten press.
Helt gratis
100% uforpliktende
Spar tid og krefter

Personvern

Vi forplikter oss til å beskytte personopplysningene du deler med oss gjennom vårt nettsted. Ved å følge strenge retningslinjer sikrer vi at dine personlige data håndteres med med trygghet. Vi samler kun inn personopplysninger med ditt samtykke og sørger for at informasjonen oppbevares sikkert.
Ved å overholde GDPR-lovgivningen, respekterer vi dine rettigheter til å kontrollere, tilgang, og på forespørsel endre dine personopplysninger. Vår personvernerklæring er utformet for å gi deg full transparens rundt innsamling, bruk og beskyttelse av din personlige informasjon.
LES MER

Bli en samarbeidspartner

Er du et digitalbyrå eller en fagekspert innen webdesign, webutvikling, SEO eller digital markedsføring?  Da kan vi kanskje hjelpe hverandre, ettersom vi alltid er på utkikk etter nye samarbeidspartnere som deler vår lidenskap for faget. Ved å samarbeide med oss, får du tilgang til et bredt nettverk av potensielle kunder som aktivt søker etter de tjenestene du tilbyr.
Vår plattform tiltrekker seg bedrifter og enkeltpersoner som søker etter høykvalitets digitale tjenester. Dette gir deg en unik mulighet til å presentere dine tjenester for et engasjert publikum. Ved å være en av våre utvalgte partnere, står du i en privilegert posisjon til å motta anbud fra kunder som er klare til å investere.
Ta kontakt

Ofte stilte spørsmål

Hva er Digitalhjelp1.no?

Digitalhjelp1.no er en anbudstjeneste som fungerer som et mellomledd mellom kunder som ser etter hjelp med ulike digitale tjenester, og bedrifter som kan utføre tjenestene.

Hva vil det si at tilbudene er "uforpliktende"?

At et tilbud er uforpliktende betyr at mottakeren av tilbudet ikke er juridisk bundet til å akseptere det, og tilbyderen er ikke bundet til å opprettholde tilbudet, før en gjensidig avtale faktisk er inngått.

Hvor mange aktører vil jeg bli kontaktet av?

Antallet vil alltid variere ut i fra informasjonen du selv har sendt inn. For å forebygge at du ikke skal oppleve høy påtrengelse, så begrenser vi oss alltid til maks 3 aktører.

Hvor lang tid tar det før jeg får tilbud?

Med forutsetning om at du har fylt ut tilstrekkelig med informasjon, så har våre samarbeidspartnere en forpliktelse om å ta kontakt innen 24 timer fra forespørselen din er sendt inn.

Hvordan beskytter dere personopplysninger og bedriftsinformasjon?

Vi lagrer dine personlige opplysninger på passordbeskyttede og sikre servere.
Opplysningene slettes innen 18 måneder, eller umiddelbart ved forespørsel.
Digitalhjelp1.no er en anbudstjeneste som lar deg innhente og sammenligne uforpliktende tilbud fra flere leverandører innen digital markedsføring.
© 2024 DigitalHjelp1
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram