FÅ 3 TILBUD

Få tilbud fra dyktige annonsører i Norge

MOTTA TILBUD FRA INNTIL 3 AKTØRER - GRATIS OG UFORPLIKTENDE
1
Fyll ut skjema
Fyll ut et skjema som beskriver hva du trenger hjelp med (det tar maks 2 min).
2
Bli kontaktet
Bli kontaktet av inntil 3 aktører på under 24 timer.
3
Velg aktør
Anbudstjenesten er gratis og tilbudet du mottar er uforpliktende.

Fortell oss om deres prosjekt

Vi finner det beste byrået for deg
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Hva trenger du hjelp med?

Slik fungerer tjenesten

Få mest mulig ut av betalt reklame?

Vi skaffer deg uforpliktende tilbud fra inntil tre aktører.
Kom i gang

Dette er tjenesten

Helt gratis
100% uforpliktende
Spar tid og krefter
Kom i gang

ENKELT

Fyll ut et skjema som beskriver hva du trenger hjelp med (det tar maks 2 min).

EFFEKTIVT

Bli kontaktet av inntil 3 aktører på under 24 timer.

RISIKOFRITT

Anbudstjenesten er gratis og tilbudet du mottar er uforpliktende.

Hva er betalte annonser?

Betalte annonser er en form for reklame der bedrifter betaler for å vise sine annonser på ulike plattformer, som søkemotorer, sosiale medier, nettsteder og andre digitale og tradisjonelle medier. 

Disse annonsene kan vises i mange formater, inkludert tekstbaserte søkeannonser, displayannonser, videoannonser, innholdssponsing og mer.
Få tilbud

Hva er fordelen med betalte annonser?

Betalte annonser gir bedrifter muligheten til å målrette sine annonser mot spesifikke demografiske grupper, interesser, atferd og mer, noe som kan øke relevansen og effektiviteten av reklamen. 

De kan også gi raskere synlighet og trafikk sammenlignet med organiske metoder som SEO, som ofte tar lengre tid å bygge opp.
En vanlig modell for betalte annonser på internett er "pay-per-click" (PPC), hvor annonsøren betaler et beløp hver gang noen klikker på annonsen.

Hva kjennetegner en dyktig annonsør?

En dyktig annonsør kjennetegnes av en kombinasjon av kreativitet og analytiske ferdigheter. På den kreative siden har de evnen til å utvikle fengende, overbevisende og minneverdige annonser som resonnerer med målgruppen. 

De forstår hvordan man forteller en historie og bruker visuelle og tekstlige elementer for å skape en følelsesmessig forbindelse med seeren. En dyktig annonsør kan utvikle omfattende kampanjer som integrerer ulike reklamemedier og taktikker for å oppnå maksimal effekt.
På den analytiske siden har en dyktig annonsør en solid forståelse av markedsføringsprinsipper og forbrukeratferd. De er dyktige i å bruke data for å analysere kampanjeresultater og justere strategier for å forbedre ytelsen. 

Dette inkluderer inngående kunnskap om målgruppeanalyse og evnen til å velge de mest effektive kanalene og plattformene for distribusjon av annonser. Videre har en dyktig annonsør en sterk forståelse av merkevarebygging.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Digitalhjelp1.no?

Digitalhjelp1.no er en anbudstjeneste som fungerer som et mellomledd mellom kunder som ser etter hjelp med ulike digitale tjenester, og bedrifter som kan utføre tjenestene.

Hva vil det si at tilbudene er "uforpliktende"?

At et tilbud er uforpliktende betyr at mottakeren av tilbudet ikke er juridisk bundet til å akseptere det, og tilbyderen er ikke bundet til å opprettholde tilbudet, før en gjensidig avtale faktisk er inngått.

Hvor mange aktører vil jeg bli kontaktet av?

Antallet vil alltid variere ut i fra informasjonen du selv har sendt inn. For å forebygge at du ikke skal oppleve høy påtrengelse, så begrenser vi oss alltid til maks 3 aktører.

Hvor lang tid tar det før jeg får tilbud?

Med forutsetning om at du har fylt ut tilstrekkelig med informasjon, så har våre samarbeidspartnere en forpliktelse om å ta kontakt innen 24 timer fra forespørselen din er sendt inn.

Hvordan beskytter dere personopplysninger og bedriftsinformasjon?

Vi lagrer dine personlige opplysninger på passordbeskyttede og sikre servere.
Opplysningene slettes innen 18 måneder, eller umiddelbart ved forespørsel.
Digitalhjelp1.no er en anbudstjeneste som lar deg innhente og sammenligne uforpliktende tilbud fra flere leverandører innen digital markedsføring.
© 2024 DigitalHjelp1
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram